De Praktijk

Hoe ziet mijn werkwijze eruit?

Ik werk vanuit mijn praktijkruimte aan huis, in Zevenaar.

Tijdens een aantal (nader te bepalen) sessies gaan wij samen opzoek naar jouw eigen antwoorden. We gebruiken daarbij zowel jouw verstand, gevoel, lichaam als intuïtie.

Ik wil je helpen om jou eigen antwoorden te vinden en je verlangens en kracht. Zodat je je bewust wordt van waarom je sommigen doet of voelt zoals je ze doet of voelt. Ik begeleid je graag in dit bewustwordingsproces.

Bent je  niet in staat om naar de praktijk te komen dan is een huisbezoek ook mogelijk. Hiervoor vraag ik 23 cent per km.

Kennismakingsgesprek

Tijdens de intake gaan we kijken waar je tegenaan loopt en vertel ik je wat je van mij kunt verwachten. In dit gesprek ervaar je of er tussen ons een klik is en of je de manier van werken als prettig ervaart. Het kennismaking gesprek is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Na de kennismaking bekijken we per sessie kijken wat jou op dat moment het meest bezighoud en gaan we daarmee aan de slag. Een sessie duurt tussen de 60 en de 90 minuten. De hoeveelheid sessies is helemaal afhankelijk van jou problematiek of vraag. In mijn ervaring is  dat heel uiteenlopend: soms zijn 2 of 3 sessie in een periode van 6 weken prettig en een andere keer kom je 4 of 5 keer per jaar. We kijken daarbij samen naar jouw wensen en behoefte op dat moment.

Wil je een gratis kennismakingsgesprek? Neem contact met mij op via de mail, telefoon of what-app. Contact